marți, 3 septembrie 2013

Detoxifierea


Detoxifierea

Chiar dacă ştii cum să te detoxifici sau nu, corpul tău ştie cum să se detoxifieze. Corpul are această capacitate dar bineinteles că este mult mai productiv dacă îl şi ajuţi si tu. Poţi face acest lucru zi de zi devenind o obisnuinta.
Doxifierea naturală a organismului începe din celulele noastre. După ce toxinele şi deşeurile sunt expulzate în celulele noastre, organismul începe procesul de detoxifiere natural. Detoxifierea se face prin: rinichi, colon, piele şi plămâni (dioxidul de carbon).

11 Sfaturi pentru o detoxifiere a organismului şi un stil de viaţa sănătos.

Mănâncă sănătos - curăţarea organismului începe întotdeauna cu o dietă special creată în acest sens. Dietă de detoxifiere a organismului oferă o nouă calitate a sănătăţii tale. În funcţie de tipul de metabolism, această dietă este concepută de un specialist în nutriţie şi este personalizată pentru fiecare persoană în parte.

Consumă cât mai multe fructe şi legume pentru a asigură în primul rând aportul de vitamine şi minerale în corp. Totodată cerealele sunt alimente bogate în fibre nutritive ceea ce duc implicit la o bună eliminare a toxinelor din organism.
 Consumă cel puţin 2l de apă în fiecare zi. Apă ajuta la eliminarea toxinelor prin transpiraţie şi urina. Este modul cel mai uzual şi rapid pentru detoxifierea organismului. Se recomandă evitarea în perioadă de detoxifiere a organismului băuturile carbogazoase şi alcoolul. Încercaţi ceaiuri de plante, îndulcite cu lămâie şi miere pentru aroma.

Fă mişcare cel puţin o jumătate de oră în fiecare zi. Acesta activitate va va ajuta să eliminaţi prin transpiraţie toxinele din organism, să va oxigentati creierul, să ardeţi caloriile stocate în celulele adipoase şi să va îmbunătăţiţi circulaţia sângelui. Evita cât se poate locurile agomerate şi poluate alegând plimbările cât mai lungi în natură pentru a-ţi oxigenă cât mai natural organismul.

 Fă băi cu sare sau saună umedă. Pe lângă activitatea fizica de zi cu zi, saunele umede şi băile calde cu săruri pot fi folosite pentru a induce transpiraţie şi eliminarea toxinelor.

 
Stimulează-ţi pielea pentru o dezintoxifiere naturală. Primul semn şi cel mai uşor de depistat că ai nevoie de detoxifiere este piele foarte uscată. Bea apă pentru a eliminarea toxinele din organism. Prin periajul pielii înainte de baie se poate îmbunătăţi calitatea pielii şi se va pune în mişcare sângele pentru o mai bună la detoxifiere a organismului.

 Redu toxinele ce intra în corpul tău şi pe parcursul vieţii tale încearcă să renunţi la ele. Evita aditivii alimentari, alimentele bogate în indice glicemic, grăsimi, stimulente, droguri sau substanţe chimice de mediu. Consumă cât mai multe alimente ecologice, bogate în vitamine, lactate, fructe legume, sucuri naturale.

 Alege suplimentele alimentare cele mai potrivite ce contribuie la curăţarea şi detoxifierea organismului. Concentrează-te pe vitaminele A, complexul B, C și E, plus magneziu crom, seleniu și Omega 3 ulei de peste. De asemenea, ceai verde, lapte de ciulini şi usturoi pot fi de ajutor.

Fă regulat exerciţii de respiraţie profundă. Respiră adânc, respiră lent, conştient. Poţi alege să faci aceste exerciţii de respiraţie în natură. Oxigenul ajunge în plămâni, creier, inima şi ţesuturi.

Redu stresul sau chiar elimină-l! Gândurile şi sentimentele negative sunt elemente toxice pentru organism şi este important să le conştientizezi, să le recunoşti şi să le elimini, concentrandu-te pe gândurile pozitive şi pe evenimentele minunate din viaţa ta. Specialiştii nostrii te vor ajuta şi te vor învăţa cum să faci acest lucru.

 Învăţa să te iubeşti pe tine şi să îţi iubeşti propriul tău organism! Pentru a reuşi să treci prin toţi paşii prezentaţi mai sus, este foarte important să te iubeşti pe tine şi să îţi iubeşti propriul tău stil de viaţa. Alege să faci curat si in mintea si gandurile tale, pune preţ pe ceea ce îţi doreşti şi iubeşte sănătatea corpului tău!

Dă valoare vietii tale si incepe programul de detoxifiere naturală a organismului şi a minţii tale!